Topbillede SLA
 
Forside > Kurser og møder 
Print siden Print Læs siden op Læs siden op
Kurser og møder
SLA står bag en omfattende kursusvirksomhed, som dels udbydes centralt af SLA's uddannelses- og kursusudvalg, dels decentralt af de enkelte kredse, kommuner og arkivsamvirker. 

I menuen til venstre kan du læse om de forskellige modul- og Arkibas-kurser, samt se de aktuelt udbudte kurser. De aktuelle kurser kan også findes i OmSLAget.

SLA's centrale kursuspriser er harmoniseret, således at prisen for en kursusdag eller en seminardag er den samme uanset, om der er få eller mange deltagere, eller om kurset stiller krav om dyr materiel. Ny enhedspris pr. kursusdag/
seminardag er

  • 300 kr. SLA- og ODA medlemmer og
  • 500 kr. for andre.
Læs også OmSLAget nr. 2, 2016, der udkommer primo juni.

Udbuddet af kurser i arkivuddannelsen er koordineret således, at de enkelte kursusmoduler løbende udbydes i alle egne af landet.
Se de aktuelle modulkurser her.

Kurser i Arkibas bliver også udbudt både centralt og decentralt, men det er ikke alle de decentrale kurser, som er tilgængelige for alle.
Klik her for at se de aktuelle Arkibas-kurser, som udbydes i Vejle.

SLA og Arkibas arbejder hele tiden på at forbedre vores kurser samt udvikle nye kurser. Har du behov for kurser, eller forslag til nye kurser, hører vi gerne fra dig på kurser@lokalarkiver.dk.
                                                                                                    


   
             
Sammenslutningen af Lokalarkiver | Andkærvej 19, 7100 Vejle | Telefon: 75 84 08 98 | E-mail: sla@lokalarkiver.dk
Powered by Athena CMS